Systemväggar Stockholm

Systemväggar i Stockholm. Letar ni efter någon som kan installera Systemväggar? Kontakta då oss på Interoc Akustik. vårt koncept kan anpassas till samtliga ytor i en kontorsmiljö, så som korridorer, konferensrum & entréer. Vi levererar & monterar glasväggar, väggsystem, dörrpartier och undertak.

Systemväggar Stockholm | Interoc Akustik AB

Välkommen till Interoc Akustik AB

Dagens kontor ska vara en plats som personalen trivs på och vill komma till, lite som ett andra hem.
Interoc Akustik-konceptet kan anpassas till samtliga ytor i en kontorsmiljö, så som korridorer, konferensrum, lunchrum, arbetsrum och entréer. Vi levererar och monterar glasväggar, väggsystem, dörrpartier och undertak.

Tillsammans med er tar vi fram ett kontor som andas modernitet och design utan att viktiga delar som akustik och belysning glöms bort.

Tack vare egen tillverkning och ett stort nätverk av leverantörer kan vi förverkliga er vision av ett modernt kontor. Material väljer du själv.

Ett kontor utan rätt belysning är tröttande och påverkar personalens effektivitet och hälsa. Vi samarbetar med CDC Lighting och även fler leverantörer som redan i ett tidigt skede kan beräkna hur mycket belysning som behövs, såväl för publika ytor som ovanför varje enskilt skrivbord.

Välj spotlights, linjearmaturer eller downlights. Vi har det du behöver för ditt projekt.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information