Instruktionsfilm Stockholm

Instruktionsfilm i Stockholm. Är ni i behov att skapa en instruktionsfilm för ert företag? Kontakta då oss på Filmbyggarna. Vi hjälper er att skapa en produktfilm som hjälper er att sälja en specifik produkt eller tjänst. Filmen ger en kort beskrivning av produkten och användningsområden.

Instruktionsfilm Stockholm | Filmbyggarna Sverige AB

Välkommen till Filmbyggarna Sverige AB

En produktfilm hjälper dig sälja en specifik produkt eller tjänst. Filmen ger en kort beskrivning av produkten och användningsområden. Exempelvis kan vi filma en produkt och sedan lägga till grafik och en speakerröst eller texta.  I slutet av filmen kan vi lägga in kontaktuppgifter och ett specifikt budskap. 

Vi är vana att arbeta med textning och voice-over på olika språk och har ett brett kontaktnät. Det gör att vi över någon dag kan göra om en produktfilm till tyska, italienska, en engelsk dialekt eller ett nordiskt språk. 

Vi arbetar långsiktigt vilket har resulterat i att över hälften av våra uppdrag kommer från befintliga kunder. Därför är det extra viktigt för oss med nöjda kunder och att våra filmer hjälper dem att uppfylla deras mål. Vi får ofta positiv feedback från våra kunder.

Att de kommer tillbaka för att ge oss förtroendet att göra fler filmer ser vi som det bästa kvitto vi kan få på att våra filmer skapar lönsamhet.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information