Företagsfilm Stockholm

Företagsfilm i Stockholm. Behöver ert företag hjälp med att nå ut till fler kunder? Kom då till oss på Filmbyggarna Sverige AB vi vänder oss till företag inom tillverkningsindustrin. Vi hjälper er att skapa en välgjord företagsfilm som både förstärker varumärket och ökar därmed försäljningen

Företagsfilm Stockholm | Filmbyggarna Sverige AB

Välkommen till Filmbyggarna Sverige AB

Vår styrka är att vi har standardiserat vårt sätt att göra företagsfilm. Det innebär att ni sparar tid, kostnader och får filmer med en hög kvalitet. Filmbyggarna är en filmbyrå som finns i Stockholm, Halmstad, Göteborg samt i Malmö. Vi inriktar oss främst till företag inom tillverkningsindustrin och tjänstesektorn. Det kräver att vi arbetar tidseffektivt och samtidigt håller en hög kvalitet.

Stärkt varumärke

En välgjord företagsfilm förstärker varumärket och ökar därmed försäljningen. Det viktigaste innan vi sätter igång är precis som i annan marknadsföring att veta vilken målgrupp ni vänder er till samt vilket budskap ni vill nå ut med. Sedan bygger vi filmen utifrån det.

Vi arbetar långsiktigt vilket har resulterat i att över hälften av våra uppdrag kommer från befintliga kunder. Därför är det extra viktigt för oss med nöjda kunder och att våra filmer hjälper dem att uppfylla deras mål. Vi får ofta positiv feedback från våra kunder. Att de kommer tillbaka för att ge oss förtroendet att göra fler filmer ser vi som det bästa kvitto vi kan få på att våra filmer skapar lönsamhet.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information