Brandingenjör Stockholm

Brandingenjör Stockholm - En brandingenjör kan hjälpa er att säkerställa att företag eller fastighet inte är i farozonen för eventuell brand. Kontakta då oss på FSD och låt våra brandingenjörer i Stockholm göra en riskbedömning, allt i syfte att förhindra brand och skadeverkningar vid olyckor.

Brandingenjör Stockholm | FSD - Tel. 070-870 13 87
FSD Stockholm AB

Brandingenjör Stockholm | FSD - Tel. 070-870 13 87

Välkommen till FSD 
När du behöver en brandingenjör i Stockholm

Riskanalys

Det är nästintill omöjligt att bedriva en verksamhet utan risker. Men ett bra sätt för att undvika otrevliga överraskningar är att identifiera risker och göra medvetna avvägningar och bedömningar av vilka vi accepterar. Vi på FSD hjälper våra kunder med underlag för en god riskhantering i stort och smått.

En viktig del av riskhanteringsprocessen är riskanalysen, ett mycket bra underlag för olika typer av beslut. Riskanalys är en metodik som kan användas inom många olika områden. FSD kan genom att kombinera kompetenser inom brandskydd, riskhantering och miljö erbjuda en helhetssyn på miljö-, hälso- och säkerhetsrisker.

FSD:s konsulter inom krishanteringsområdet har en gedigen kompetens med bakgrund i såväl statlig och kommunal som privat verksamhet. Vi kan erbjuda våra kunder stöd inom alla delar av arbetet.

För mer information om vad en brandingenjör i Stockholm kan hjälpa er med besök gärna vår hemsida.


FSD Stockholm AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information