Belysning Stockholm

Belysning i Stockholm. Är ni ute efter något som lyser upp ert hem? Besök då vår webbutik på Home Spirit och hitta rätt belysning för ert hem vare sig det är tak-, skrivbords-, kristallkrona lampa m.m. Vi har tidlös inredning och belysning för varje hem i unik kvalité som skapar trivsam atmosfär.

Belysning Stockholm | Home Spirit

Välkommen till Home Spirit

Om HomeSpirit

HomeSpirit är en skandinavisk inredningsbutik med ett handplockat sortiment av noga utvalda produkter från Skandinavien. 

Vi specialiserar oss på design & inredning, samt modern designade hem och inredningsföremål med fokus på funktionalitet, materialval och högsta kvalité.

Hos oss hittar du produkter både från nyetablerade hantverkare och familjeföretag som varit verksamma i decennier. Vi väljer gärna tillverkare som har lång och rik historia då det är fascinerande när produkter som varit oförändrade i generationer ändå kan bibehålla ett modernt uttryck. 

Nya produkter introduceras löpande så anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev eller följ oss på sociala medier för att bli informerat när nya varor kommer in.

Vår ambition har sedan starten varit att erbjuda produkter med hög kvalité till låga priser och med marknadens bästa service. Genom att köpa in stora volymer och vara bäst på inköp, logistik, marknadsföring och smarta systemlösningar kan vi sälja till låga priser och samtidigt erbjuda dig som kund fri frakt.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information