alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Olåst iPhone 5S 16 GB, guldfärg, i nyskick

  • Olåst iPhone 5S 16 GB, guldfärg, i nyskick
  • Olåst iPhone 5S 16 GB, guldfärg, i nyskick
  • Olåst iPhone 5S 16 GB, guldfärg, i nyskick
  • Olåst iPhone 5S 16 GB, guldfärg, i nyskick
Sparsamt använd telefon utan skador. Har alltid varit försedd med skärmskydd i härdat glas samt skyddande mobilfodral. Levereras med skärmskydd . Telefonen är snabb och rymmer appar, ett stort antal bilder samt musik. Inloggning sker via touch-ID eller pinkod. Kameran, en iSight-kamera med ƒ/2.2-bländare, är utrustad med bland annat ansiktsigenkänning, extra lysdiod samt större sensor än tidigare modeller. Fotokvaliteten förbättras därigenom även i mörker, då kameran är mer ljuskänslig. Kameran är försedd med en fotolampa i två olika nyanser. När fotolampan används vid fotografering avgör kameran automatiskt vilken nyans som ger bäst fotokvalitet utifrån hur ljus det är vid fototillfället. Kamerans videofilms-funktion är uppgraderad, det är numera möjligt att filma i ultrarapid. En stor fördel med iPhone 5S är att Imovie, Iphoto och kontorssviten Iwork, där apparna Pages, Keynote och Numbers kan laddas ner gratis, för iPhone 5 S, appar som i annat fall kostar över 300 kr.
iPhone 5S har bra batteritid tack vare ett större batteri än tidigare modeller. Telefonen innehåller även en extraprocessor, M7, vilket medför att det går snabbare att starta appar och spela spel, utan att batteriet påverkas alltför mycket. Den nya processorn bidrar även att till att appar som körs i bakgrunden inte påverkar batteritiden nämnvärt.
Telefonen jag säljer är inköpt i nyskick från elektronikbutik, använd sparsamt i fem månader. Den finns att hämta i Sundbyberg, men kan lämnas på annan plats i Stockholm eller skickas mot frakt.
Nypris 2990 kr
Säljes för 1000 kr
1 000 kr26 augusti 2018

Stockholmtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information