alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

MC-uppdrag Mystery Shopping

WILKE söker just nu shoppers för genomförande av besök hos MC- återförsäljare runt om i hela Sverige. Man skall vara intresserad utav en ny motorcykel, provköra och få ett prisförslag. Vi besöker butikerna anonymt i syfte att förbättra kundnöjdheten på sikt. WILKE är ett stabilt och ständigt växande företag som har anständiga villkor, såsom fast timlön för sina medarbetare.
Arbetsuppgifter Arbetet är väldigt flexibelt och man har möjlighet att i stor mån själv kunna skräddarsy sina arbetstider. Det är ett perfekt extrajobb för den som vill tjäna lite extra pengar oavsett om man studerar eller om man önskar sig lite arbete utöver sitt vanliga då man enkelt kan anpassa detta till sin huvudsakliga sysselsättning. MC-besöken görs efter att man blivit grundligt internutbildad i hur uppdragen skall genomföras.
Kvalifikationer Vi förväntar oss att du är minimum 22 år, innehar A-körkort och är: - Stabil och strukturerad. - Självständig och engagerad - Öppen och social. - Punktlig och skötsam. - Talar och skriver flytande svenska.

Vi ger ett fast arvode per uppdrag med en minimum-lön på 150 kr per timme.
30 juli 2018

Stockholmtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information